Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie zadovoljava potrebe modernih nomada. Jednostavan je, ali djeluje umirujuće analogno, otporan na suzu i vodu i biorazgradiv. Tootsie ostavlja trajan dojam na umove ljudi, ali nikakav okoliš. Većina nas živi i putuje kroz svijet stalnih promjena - svijet u kojem smo u opasnosti da se izgubimo. Zašto ne bismo koristili papir za izradu proizvoda koji bilježe naša iskustva kao piske, mrlje, telefonske brojeve ili povremeni dojam ruža za usne. Za razliku od dnevnika, Papernomadi stvaraju referentne točke na vrijeme kako bismo se prisjetili tko smo.

Naziv projekta : Tootsie, Ime dizajnera : Christoph Rochna, Ime klijenta : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.