Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Rio

Restoran Smješten u Kuvajtu, na području koje je poznato po butičnim restoranima. Rio Churrascaria jedna je od prvih brazilskih odrezaka koja se otvorila u regiji. Cilj je bio stvoriti luksuzni, ali neformalni prostor za ručavanje koji odražava Rioov brand i njegov jedinstven način posluživanja hrane (Rodizio Style).

Naziv projekta : Rio, Ime dizajnera : Rashed Alfoudari, Ime klijenta : Rio.

Rio Restoran

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.