Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Wellness Centar

Yoga Center

Wellness Centar Smješten u najprometnijoj četvrti Kuvajta, centar joge je pokušaj revitalizacije podrumskog kata Jassim Tower. Lokacija projekta bila je neortodoksno. No bio je to pokušaj služenja ženama kako unutar gradskih granica, tako i iz okolnih stambenih područja. Prostor za recepciju u središtu povezuje se s ormarićima i uredom, što omogućuje nesmetan protok članova. Područje ormarića tada se poravnava s prostorom za pranje nogu koji signalizira "zonu bez cipela". Od tada pa nadalje je hodnik i čitaonica koja vodi do tri sobe za jogu.

Naziv projekta : Yoga Center , Ime dizajnera : Rashed Alfoudari, Ime klijenta : The Yoga Center .

Yoga Center  Wellness Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.