Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambene Vile

Field of Flowers

Stambene Vile Konstrukcija koja počiva na nosećim bazama lučnog ili poluvodnog karaktera ima smanjen utjecaj na tlo, pa omogućuje tlu da uživa u kiši i disanju. Njegov dizajn ima integraciju s prirodom. Blok sastavljen od četiri vile jedinice ima priliku panoramsko uživati u pogledu zahvaljujući mehanizmu koji se može okretati za 360 ° dnevno. Projekt dobiva dio energije opskrbljene ružama vjetra. Svaka vila može se uključiti u organsku poljoprivredu na svom području usred raznoga cvijeća , drveće okruženo umjetnim ili stvarnim barama.

Naziv projekta : Field of Flowers, Ime dizajnera : Murat Gedik, Ime klijenta : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Stambene Vile

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.