Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Salon Za Golf Klub

Birdie's Lounge

Salon Za Golf Klub Sala za golf klub bila je osmišljena i izgrađena za 6 tjedana, na vrijeme za otvoreni dan. Također mora biti lijep, funkcionalan kao salon i prikladan za povremene ceremonije dodjele nagrada za golf, kao i druge manje događaje. Za trostranu staklenu kutiju koja se nalazi usred golf terena, ovaj pristup unosi zelenilo, nebo i poneki pojam golfa u bar, u bojama namještaja i odrazima staze u stražnjoj traci mozaičnog zrcala. Vanjski pogledi uvelike su dio dizajna i doživljaja interijera.

Naziv projekta : Birdie's Lounge, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Salon Za Golf Klub

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.