Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Angle

Umivaonik U svijetu postoji puno umivaonika izvrsnog dizajna. Ali mi nudimo da na ovu stvar gledamo iz novog ugla. Želimo pružiti priliku uživati u procesu korištenja sudopera i sakriti toliko potrebne, ali ne-estetske detalje kao rupu za odvod. "Ugao" je lakonski dizajn, u kojem su osmišljeni svi detalji za ugodnu uporabu i sustav čišćenja. Tijekom korištenja ne opažate otvor za odvod, sve izgleda kao da voda jednostavno nestaje. Ovaj učinak, povezan s optičkom iluzijom, postiže se posebnim položajem površina sudopera.

Naziv projekta : Angle, Ime dizajnera : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Ime klijenta : ARCHITIME design group.

Angle Umivaonik

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.