Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koncept Prilagodljivog Nakita

Jewel Box

Koncept Prilagodljivog Nakita Jewel Box je koncept prilagodljivog nakita koji se temelji na korištenju cigle za igračke poput "lego". Pomoću ovog načela svaki put možete napraviti, poništiti i ponovo izraditi drugi dragulj! Jewel Box postoji kako u konfekciji, tako i u nakitu od dragog kamenja ili u nakitu za pistu. Kao otvoreni koncept, Jewel Box nikad neće završiti: možemo nastaviti stvarati nove forme i koristiti nove materijale. Jewel Box omogućuje izradu pokrivača s bojama i uzorcima za svaku sezonu prateći modu odjeće.

Naziv projekta : Jewel Box, Ime dizajnera : Anne Dumont, Ime klijenta : Anne Dumont.

Jewel Box Koncept Prilagodljivog Nakita

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.