Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

The Sunshine

Broš Značajka ovog nakita je u tome što je ovdje korišten veliki kameni složeni oblik koji je postavljen na nevidljivi (zračni) okvir. Nakit dizajna nakita otvara samo kamenje skrivajući tehnologiju montaže. Sam kamen drže dva neupadljiva učvršćenja i tanka ploča obasjana dijamantima. Ova ploča je osnova svih brojeva nosećih konstrukcija. Drži i drugi kamen. Cjelokupna kompozicija postala je moguća nakon obrade glavnoga brusnog kamena.

Naziv projekta : The Sunshine, Ime dizajnera : Victor A. Syrnev, Ime klijenta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Broš

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.