Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torbica

Handbags 3D

Torbica Duh marke Mariela Calvé može definirati prijedlog modernog, ženstvenog i kozmopolitskog, jednostavnog, šik i dizajna, s posebnom pažnjom u dovršetku i detaljima. U svakoj od svojih kolekcija torbica i dodataka ističe se kombinacija organskih i arhitektonskih oblika, oplemenjena finim materijalima i živim bojama, pružajući taj otisak tako poseban i jedinstven. Karakterizira ga promocija novog stila, gdje su koža, platno, neopren i drugi pažljivo odabrani kvalitetni materijali glavni akteri.

Naziv projekta : Handbags 3D, Ime dizajnera : Mariela Calvé, Ime klijenta : Mariela Calvé.

Handbags 3D Torbica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.