Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) jedinstvenog dizajna 2) široka upotreba nehrđajućeg čelika 3) ručno puhano staklo oblikovano za maksimalan kontakt dima / tekućine 4) prskalica na vrhu brtve za još više dodira dima / tekućine 5) ventil se može zamijeniti drugim crijevom 6) posuda za duhan oblikovana je za dulji dim, ali sprečava pregrijavanje duhana, duhan se ne treba naprezati 7) svi priključci su vijčani i nepropusni za vodu 8) crijevo od silikona za prehrambene proizvode, za razliku od tradicionalnih crijeva, može se mnogo puta oprati nema rizika od hrđe ili truljenja, silikon ne apsorbira okuse

Naziv projekta : Shapes hookah, Ime dizajnera : Shapes, Forta Group llc, Ime klijenta : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.