Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Park Klupa

S-Clutch

Park Klupa S-kvačilo svoj naziv dobiva po torbama s kvačilom, jer crpi svoju inspiraciju za stilsku ikonu i svoj važan doprinos u pristupu i stilu. S-potječe iz skloništa, zalutalih, ulica, sunčevih zraka i svemira. To je klupa koja želi dodati urbanim scenama živopisniji i ljudskiji naglasak, uzimajući u obzir temeljne vrijednosti skladne simbioze i postojanja. Iako koristi ćudljivu boju koja se nalazi u dječjoj sobi, ona promovira razigrani pristup gradskom životu koji doslovno treba shvatiti ozbiljno.

Naziv projekta : S-Clutch, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : BllendDesignOffice.

S-Clutch Park Klupa

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.