Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba

Diana

Torba Torba uvijek ima dvije uloge: da se u nju stave stvari i da izgleda lijepo, ali ne nužno tim redom. Ova torba udovoljava tim zahtjevima. Jedinstvena je i drugačija od ostalih zbog jedinstvene kombinacije materijala upotrijebljenih za njezinu izradu. Torba je izrađena od plexiglas ploča spojenih torbicom od tekstila.Vrlo je lagana, jednostavna, arhitektonski čista u svojoj formi, ali ujedno i funkcionalna. Dok je svojom konstrukcijom posveta Bauhausu, njegovim velikanima i njihovom likovnom svjetonazoru, istovremeno je moderna i privlači pažnju svojom sjajnom površinom.

Naziv projekta : Diana, Ime dizajnera : Diana Sokolic, Ime klijenta : .

Diana Torba

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.