Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza nacrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu mijenjati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Omogućuje se dovoljno prostora za pisanje, a crte koje reguliraju uzimaju u obzir funkcionalnost koja ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste željeli koristiti za uređenje svog osobnog prostora.

Naziv projekta : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalendar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.