Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstven i razigran promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi papirnate teksture i promišlja funkcionalnost. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendara i rasporeda, sjedinjen s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno odabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a pažnja koja je stvorena uklapa se u dizajn kalendara. Dodana značajka organizatora za popunjavanje rasporeda čini ga savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.

Naziv projekta : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalendar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.