Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagođeni Stol Za Ljuljanje

Ergo-table for bed

Prilagođeni Stol Za Ljuljanje Stol se može okretati pod određenim kutom da stane ispod kreveta / odjeljka kako bi se maksimizirao prostor i otvorio na upotrebljiv način. Može imati nekoliko okretnih značajki koje se nalaze u dvije ravnine kako bi se korisnik korisno ljuljao. Može vam pomoći riješiti potencijalni problem postavljanja prijenosnog računala ili sličnih uređaja izravno na krevet koji zadržava protok zraka. U ergonomskom aspektu, ljuljačka tablica omogućava korisniku da ima odgovarajuću površinu za ugradnju kako bi se izbjeglo pritiskanje na krilu korisnika. Dok je tijelo u poželjnom držanju, stol se ljulja prema njemu / lako održavajući udobnost. Upotreba tablice je također onemogućena.

Naziv projekta : Ergo-table for bed, Ime dizajnera : Ivan Paul B. Abanilla, Ime klijenta : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Prilagođeni Stol Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.