Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Quantum

Sat Želio sam drugačiji oblik, oblik koji je evocirao misli na sportske automobile i glisere. Oduvijek sam volio izgled oštrih linija i kutova, a to se pokazalo i u mom dizajnu. Brojčanik gledatelju predstavlja 3D doživljaj, a unutar biranja postoji više "razina" koje su vidljive iz bilo kojeg kuta na koji sat može sat. Dizajnirao sam kaiš za kaiš tako da se učvrsti izravno na sat, s krajnjim ciljem pružiti korisniku integrirano i trodimenzionalno iskustvo.

Naziv projekta : Quantum, Ime dizajnera : Elbert Han, Ime klijenta : Han Designs.

Quantum Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.