Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fleksibilan Ured

Suivez le guide

Fleksibilan Ured Ovaj je koncept osmišljen za takmičenje u dizajnu u organizaciji pokrajine Zapadna Flandrija. Zadatak je bio popuniti veliki prazan prostor koji se nalazi usred nekoliko ureda, namještajem u kojem su se korisnici mogli okupljati. Suivez le guide serija je od 7 volumena šperploče u kojima korisnik može obavljati još jednu aktivnost. Oni lako mogu promijeniti lokaciju svakog okvira u skladu s potrebnom funkcijom. "Suivez-le-guide" raskida se s konvencijama iz područja uredskog namještaja. To je odgovor na zahtjev za drugim načinima rada i komunikacije.

Naziv projekta : Suivez le guide, Ime dizajnera : Five Am, Ime klijenta : Five AM.

Suivez le guide Fleksibilan Ured

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.