Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutarnja Rasvjeta

Jordan Apotheke

Unutarnja Rasvjeta Podržavajući ekspresivnu arhitekturu interijera ljekarne, funkcionalne svjetiljke su po svom izgledu neupadljive, skrećući pažnju na njihov utjecaj svjetlosti umjesto na njihov dizajn učvršćenja. Svjetiljke za osnovnu rasvjetu integrirane su u privjesne svjetiljke koje prate oblik namještaja ili su postavljene na bočnim stranama spuštenog stropa, držeći ga što je moguće manje od svjetla. Tako se korisnici mogu fokusirati na trag svjetlosti koji vodi kroz ljekarnu, a sastoji se od RGB-LED pločica s osvjetljenjem koje odgovaraju boji isto toliko dinamički osvjetljenih brojača

Naziv projekta : Jordan Apotheke, Ime dizajnera : Conceptlicht GmbH, Ime klijenta : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Unutarnja Rasvjeta

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.