Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Melek Taus

Nakit U određenoj ideologiji, Bog stavlja svijet pod skrb sedam svetih anđela. Melek Taus ili The Peacock Angel je najveći i prvi koji je izronio iz Božje svjetlosti u obliku duge. Skupno, ovih sedam anđela, sedam je boja duge, a Melek Taus je plava. Kad je Melek Taus odbio klanjati se Adamu, srušen je s neba. Pokajao se zbog svog grijeha ponosa i plakao 7000 godina, suze su ugasile vatru pakla. Melek Taus je pomilovao i vraćen na mjesto poglavara anđela. Melek Taus je emanacija Boga koji je stvorio svemir iz Kozmičkog EGG-a.

Naziv projekta : Melek Taus, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Nakit

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.