Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dvosjed

Mowraj

Dvosjed Mowraj je dvosjed stvoren za utjelovljenje duha egipatskih i gotičkih stilova. Oblik je izveden iz Nowraga, egipatske verzije muljaže izmijenjene kako bi utjelovio gotički štih, a da ne ugrozi njegovu etničku anteiluvijsku suštinu. Dizajn je crno lakiran, na kojem su ugrađene gravure etničkog egipatskog ručnog izrade na rukama i nogama, kao i bogata baršunasta presvlaka dodana vijcima i povlačnim prstenovima što joj daje srednjovjekovni bačeni izgled gotičkog izgleda.

Naziv projekta : Mowraj , Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Dvosjed

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.