Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Iwan Residence

Stambena Kuća Ovaj je projekt luksuzna rezidencijalna rezidencija u vlasništvu klijenta s neizmjernom naklonošću prema vrhunskim suvremenim dizajnima, ali dubokim naklonosti glamuroznom islamskom duhu. Ovo je bila prilika da se implementira dugo željeni cilj i težnja za udruživanjem ova dva diverzificirana stila i održavanje nesputanog smisla i svijesti o fuziji između tih tema. To je više poput miješanja različitih, svjetova, ideologija i epoha - znanstvenofantastične mentalne slike povijesne palače od 1000 noći koja prolazi kroz ogromno lice u 21. futurističku auru.

Naziv projekta : Iwan Residence, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Stambena Kuća

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.