Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Tako

Svjetiljka Tako (hobotnica na japanskom) stolna je svjetiljka nadahnuta španjolskom kuhinjom. Dvije baze podsjećaju na drvene tanjure na kojima se služi "pulpo a la gallega", a njegov oblik i elastična traka dočaraju bento, tradicionalni japanski sanduk. Dijelovi su sastavljeni bez vijaka, što olakšava njihovo sastavljanje. Pakiranje u komade također smanjuje troškove pakiranja i skladištenja. Spoj fleksibilnog polipropenskog sjena je skriven iza elastičnog pojasa. Rupe izbušene na dnu i gornjim dijelovima omogućuju protok zraka kako bi se izbjeglo pregrijavanje.

Naziv projekta : Tako, Ime dizajnera : Maurizio Capannesi, Ime klijenta : .

Tako Svjetiljka

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.