Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tehnološka Banka

Absa

Tehnološka Banka od tvrtke Allen international zatraženo je da razvije inovativnu podružnicu "Laboratorija" u Clearwater Mall-u u Johannesburgu. ABSA je željela iskoristiti tu granu kao ispitni laboratorij za razvoj inovativnih proizvoda i procesa prije nego što ih predstavi u cijeloj mreži. Nova podružnica 'Lab' fokusirat će se na prototipsku tehnologiju kako bi stvorio interaktivnije okruženje za klijente i testirao nove načine bankarstva. Stvaranjem različitih putovanja za ekskluzivno bankarstvo, savjetnike za maloprodaju i visoko prometno transakcijsko bankarstvo uspjeli smo pružiti koncept podružnice usmjerenije na kupca.

Naziv projekta : Absa, Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

Absa Tehnološka Banka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.