Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tehnološka Banka

Absa

Tehnološka Banka od tvrtke Allen international zatraženo je da razvije inovativnu podružnicu "Laboratorija" u Clearwater Mall-u u Johannesburgu. ABSA je željela iskoristiti tu granu kao ispitni laboratorij za razvoj inovativnih proizvoda i procesa prije nego što ih predstavi u cijeloj mreži. Nova podružnica 'Lab' fokusirat će se na prototipsku tehnologiju kako bi stvorio interaktivnije okruženje za klijente i testirao nove načine bankarstva. Stvaranjem različitih putovanja za ekskluzivno bankarstvo, savjetnike za maloprodaju i visoko prometno transakcijsko bankarstvo uspjeli smo pružiti koncept podružnice usmjerenije na kupca.

Naziv projekta : Absa, Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

Absa Tehnološka Banka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.