Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Salon

From The Nature

Salon Mjesto koje predstavlja prirodu, koja se odupire ljudskim bićima da konzumiraju postojanje sebe. Na mjestu se prirodno drvo koje je omeđeno betonskom teksturom izlazi iz prljave betonske teksture i uzdiže se do plavog stropa koji simbolizira nebo u kutu mjesta. Ustajanje omotati mjesto poput mreže i kao da se opire dodirujući sebe. Ova ideja prekriva logiku casual cipela koje se prikazuju u izložbenom salonu. Ekskluzivni vizualni dizajn koji se koristi na zidovima znači zagađenje prirode. Debljina prozirnog epoksida iznosi 4 mm i prekriva kopno pa simulira intenzivni sloj vode.

Naziv projekta : From The Nature, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Salon

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.