Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podružnica Banke

DBS HQ

Podružnica Banke allen international sažetak bio je implementirati najnovije bankarske tehnologije kako bi se poboljšalo i poboljšalo iskustvo poslovanja u klijentima u njihovoj novoj poslovnici sa sjedištem u tornju financijskog centra Marina Bay, Singapur. Rezultirajući dizajn bankovnih kartica koristi interaktivni digitalni zid dobrodošlice, osjetljiv na kretanje, brze servisne stanice za brze transakcije i ugradnju jedinica za pomoć telefonskim službenicima u polu-privatne konzultantske jedinice. Podružnica također obuhvaća auditorij od 300 mjesta i prvi televizijski studio podružnice za Channel News Asia. Namjenski saloni za

Naziv projekta : DBS HQ, Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

DBS HQ Podružnica Banke

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.