Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ulazni Stol

organica

Ulazni Stol ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sustava u kojem su svi dijelovi međusobno povezani kako bi stvorili egzistenciju. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledatelj može pronaći iskrivljene šipke koje nalikuju arterijama, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno, ali krhko, baš poput ljudske kože.

Naziv projekta : organica, Ime dizajnera : Fabrizio Constanza, Ime klijenta : fabrizio Constanza.

organica Ulazni Stol

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.