Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Catena

Stolić Za Kavu Stol za kavu sastojao se od četiri bočna stola. Neobičan položaj bočnih stolova čini L oblik stola za kavu, što je originalni oblik za stolove za kavu. Ne treba dodatni napor da stolove upotrebljavate kao kavu ili bočni stol, samo bočne stolove trebate donijeti u obliku slova L. Nosivi elementi svake bočne tablice formiraju se korištenjem različitih kombinacija istog oblika. Ovaj jednostavan oblik, pravokutnik s kružnim rubom, oblik je i svake strane stola za kavu, pa je oblik svakog bočnog stola i stola za kavu različit, ali povezan.

Naziv projekta : Catena, Ime dizajnera : Ayça Sevinç Tatlı, Ime klijenta : .

Catena Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.