Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Ambalaže

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Dizajn Ambalaže Projekt je bio Dizajn potpuno novog dojma s postojećom ambalažom proizvoda, što moj klijent nije impresionirao. Ovo je prvi proizvod koji je INNOTIVO ikada napravio, moj klijent je očekivao da moj dizajn postavi mjerilo za buduće proizvode u budućnosti, a ova ambalaža proizvoda uspješno je ispunila „INNOTIVO“ način dizajna, futuristički i snažni vizualni utjecaj.

Naziv projekta : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Ime dizajnera : Jeffery Yap ®, Ime klijenta : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Dizajn Ambalaže

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.