Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ležaljka

Opa

Ležaljka Lijep i osebujan oblik jedne cijevi od nehrđajućeg čelika koji oblikuje namještaj ono je što ovu ležaljku čini toliko zanimljivom. Savijajuća cijev i savijena šperploča čine stolicu vrlo je elastičnom i udobnom. Dizajn se osjeća vrlo laganim i osjetljivim.

Naziv projekta : Opa, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : .

Opa Ležaljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.