Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Ljuljanje

WIRE

Stolica Za Ljuljanje Korištenjem CNC tehnike kotrljanja, WIRE je oblikovan od dva komada aluminijskih cijevi. Iako je funkcionalna stolica, izgleda kao žice koje vise u ravnoj površini. Prostor za sjedenje je skriven u cijevima. Stolica ima jedinstvenu strukturu s vrlo dobrom ravnotežom. To je izdržljiv, stabilan i održiv komad s niskim troškovima materijala i luksuznim izgledom. WIRE se lako proizvodi. Također, lagana masa i otporni na hrđe čine je dobrom za vanjsku i unutarnju upotrebu.

Naziv projekta : WIRE, Ime dizajnera : Hong Zhu, Ime klijenta : .

WIRE Stolica Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.