Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Ljuljanje

WIRE

Stolica Za Ljuljanje Korištenjem CNC tehnike kotrljanja, WIRE je oblikovan od dva komada aluminijskih cijevi. Iako je funkcionalna stolica, izgleda kao žice koje vise u ravnoj površini. Prostor za sjedenje je skriven u cijevima. Stolica ima jedinstvenu strukturu s vrlo dobrom ravnotežom. To je izdržljiv, stabilan i održiv komad s niskim troškovima materijala i luksuznim izgledom. WIRE se lako proizvodi. Također, lagana masa i otporni na hrđe čine je dobrom za vanjsku i unutarnju upotrebu.

Naziv projekta : WIRE, Ime dizajnera : Hong Zhu, Ime klijenta : .

WIRE Stolica Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.