Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

cocktail

Stol Dizajn je crni koktel stol sa zanimljivim sjenama koji se poigravaju crnom bojom. Riječ je o bezvremenskom dizajnu koji će se uklopiti s mnogim stilovima. Artefakti se mogu prikazati na različitim razinama niže kako bi se promijenio izgled stola, a istovremeno se održava vrh stola čistim. Stol je KD novčani i dizajnerski dizajn: kupnja, donošenje kući i bilo tko lako sastaviti. Dizajn je lijep, zanimljiv za gledanje, ali nije nametljiv. Koktel stolovi su obično u središtu aktivnosti, ali ne bi trebali postati središte pozornosti - ova tablica ostvaruje upravo to

Naziv projekta : cocktail, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Stol

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.