Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) monumentalna je građevina, visoka 211 m, koja se nalazi u južnom periferiji Ashgabata, glavnog grada Turkmenistana, na brdu 1024 m nadmorske visine. TV Tower glavno je središte za proizvodnju radio i TV programa, postprodukciju i emitovanje. A to je jedan od najboljih primjera najsuvremenije digitalne tehnologije. Televizijski toranj učinio je Turkmenistan pionirom u zemaljskoj HD televiziji u Aziji. TV Tower najveće je tehnološko ulaganje u posljednjih 20 godina u emitiranje.

Naziv projekta : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Ime dizajnera : Polimeks Construction, Ime klijenta : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.