Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica, Stolica Za Slaganje

xifix-one

Stolica, Stolica Za Slaganje Dizajn se temelji na potrebnom minimumu fizike i materijala, višestrukoj upotrebi, unutarnji-vanjski, ugaona stolica, stolica za slaganje, okruglo mekana, Feng Shui. Težina noseće konstrukcije sastoji se od jedne, beskonačne cijevi. Sjedalo je fiksirano na dvije aksijalne točke i položeno je na treću točku konstrukcije. Aksijalno fiksirane točke na okviru omogućuju prebacivanje sjedala natrag, a stolice se mogu međusobno slagati. Sjedalo se lako uklanja, mogu se zamijeniti različiti materijali, presvlake, oblik, boja i dizajn.

Naziv projekta : xifix-one, Ime dizajnera : Juergen Josef Goetzmann, Ime klijenta : Creativbuero.

xifix-one Stolica, Stolica Za Slaganje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.