Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol S Podesivom Radnom Površinom

Dining table and beyond

Stol S Podesivom Radnom Površinom Ova tablica ima mogućnost prilagodbe njene površine različitim oblicima, materijalima, teksturama i bojama. Suprotno uobičajenom stolu, čija ploča stola služi kao fiksna površina za pribor za posluživanje (tanjuri, poslužavni tanjuri, itd.), Dijelovi ovog stola djeluju i kao površina i kao pribor za posluživanje. Taj pribor može se sastaviti u različitim oblicima i veličinama, ovisno o potrebnim blagovaonskim potrebama. Ovaj jedinstveni i inovativni dizajn pretvara tradicionalni trpezarijski stol u dinamičan središnji dio neprekidnim preuređivanjem zakrivljenih dodataka.

Naziv projekta : Dining table and beyond, Ime dizajnera : Athanasia Leivaditou, Ime klijenta : Studio NL.

Dining table and beyond Stol S Podesivom Radnom Površinom

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.