Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hands-Free Video Telefon Za Vrata

Tiara

Hands-Free Video Telefon Za Vrata Tiara je dizajnirana u skladu s vodoravnom i okomitom upotrebom, ovisno o širini mjesta uporabe. Estetska kvaliteta proizvoda može se održavati u vodoravnom i okomitom položaju. Patentirani okretni aparat od 90 stupnjeva dizajniran za 2,5 i 3,5 inčne monitore omogućava lako okretanje monitora. Poklopci se mogu otvoriti bez upotrebe pomoćnog aparata ili sile pomoću patentiranog sustava zaključavanja. Zamjenjivi okviri i rešetke zvučnika pružaju iznenađujući estetski učinak.

Naziv projekta : Tiara, Ime dizajnera : RAHSAN AKIN, Ime klijenta : NETELSAN.

Tiara Hands-Free Video Telefon Za Vrata

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.