Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Žlica, Poklon

Naming Spoon

Žlica, Poklon "Žlica imenovanja" nastala je iz potrebe da se ponudi suvremena i popularna alternativa tradicionalnom krštanju sadašnjosti, od žlice. Željela sam stvoriti žlicu koja bi se mogla personalizirati i nazvati 'Žlica za imenovanje'. Svečane ceremonije, u posljednje vrijeme su porasle u popularnosti. Željela sam stvoriti objekt, „žlicu za imenovanje“, koji će se dati na ceremoniji imenovanja ili krštenju. Svaka „žlica za imenovanje“ je jedinstvena i može se personalizirati s roditeljskim kamenom primatelja i inicijalizirati i može se predstaviti kao nasljedstvo za obitelji baštine.

Naziv projekta : Naming Spoon, Ime dizajnera : Katherine Alexandra Brunacci, Ime klijenta : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Žlica, Poklon

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.