Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bočni Stol

Chandelier table

Bočni Stol Dekorativni bočni stol. Ovaj osjetljivi stol savršen je pratilac i komplementarni partner Claire de Lune Luster. Tako je i dobio naziv „Stol za luster“. Njegova "gotovo tamo" kvaliteta naglašena je nježnim graviranjem, nalik čipki. Kao i kod većine proizvoda koje je dizajnirao ACCENT, on se isporučuje u paketu, tako da krajnji potrošač zahtijeva određenu montažu, podsjetnik na smanjenje CO2 kao integralnog razmatranja. Lijep i koristan dodatak bilo kojoj spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi.

Naziv projekta : Chandelier table, Ime dizajnera : Claire Requa, Ime klijenta : Accent Aps.

Chandelier table Bočni Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.