Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kuću I Ured

Egg-table

Namještaj Za Kuću I Ured Osnova stola je metalni prsten, u sredinu na koji je ugrađeno staklo, a vanjski dio je izrađen od drveta, plastike ili bilo kojeg drugog materijala, pogodnog za stolove. Stol ima dvije metalne noge u obliku slova L, koje jedna na drugu gledaju, a samim tim pružaju krutost. Stol se može u potpunosti sastaviti za prijevoz.

Naziv projekta : Egg-table, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Egg-table Namještaj Za Kuću I Ured

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.