Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Led-Reflektor

Stratas.02

Led-Reflektor LED reflektor za ugradnju na stazu, dizajniran posebno za LED modul Xicato XSM Artist Series (najbolji LED u boji za prikazivanje u boji u svojoj klasi). Savršeno za osvjetljenje umjetničkih djela i interijera, čistu estetiku i kompaktnu ukupnu veličinu. Stratas.02 se standardno isporučuje sa 3 izmjenjiva reflektora (točka 20˚, srednja 40˚, poplava 60˚) i salom za zaštitu od sjaja saća.

Naziv projekta : Stratas.02, Ime dizajnera : Christian Schneider-Moll, Ime klijenta : .

Stratas.02 Led-Reflektor

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.