Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured "Mountain" je glavna tema ovog prodajnog ureda, nadahnutog geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa značajkama i na prijemnim pultima nepravilnog oblika kutovima i uglovima ima puno neobičnih i oštrih kutova, koji demonstriraju pojam planine. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa stropa, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodni osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.

Naziv projekta : Chongqing Mountain and City Sales Office, Ime dizajnera : Ajax Law, Ime klijenta : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Prodajni Ured

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.