Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Capsule Lamp

Svjetiljka Svjetiljka je u početku bila dizajnirana za marke dječje odjeće. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobivaju iz automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema svjetiljci, može se vidjeti gomila raznobojnih igračaka s kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se prilagoditi, a sadržaj zamijeniti kako želite. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje vaša jedinstvena pripovijest, čime kristalizirate svoj život i stanje uma u određeno vrijeme.

Naziv projekta : Capsule Lamp, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : .

Capsule Lamp Svjetiljka

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.