Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rad Kao Kod Kuće

PACO Operation Hub

Rad Kao Kod Kuće Parovi su najcjenjenije blago u poslu. Dizajn je ponudio sklad i funkcionalan prostor kome ostaju najduže u danu. Suvremeni i luksuzni ambijent koji ne daje samo ljepotu, ovo ugodno i izvanredno djelo također će biti dobar model posjete onih klijenata koji se usklađuju s njihovim očekivanjima s kvalitetom svojih marki. Najteži zadatak bio je maksimizirati uredski prostor smještajući ogromne grede preko stropa ... napokon je napravljen dvokatni prostor za stvaranje korisne površine od 1600 do 3000 četvornih metara uz razmatranje stana.

Naziv projekta : PACO Operation Hub, Ime dizajnera : Philip Tse, Ime klijenta : PACO Communications.

PACO Operation Hub Rad Kao Kod Kuće

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.