Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rad Kao Kod Kuće

PACO Operation Hub

Rad Kao Kod Kuće Parovi su najcjenjenije blago u poslu. Dizajn je ponudio sklad i funkcionalan prostor kome ostaju najduže u danu. Suvremeni i luksuzni ambijent koji ne daje samo ljepotu, ovo ugodno i izvanredno djelo također će biti dobar model posjete onih klijenata koji se usklađuju s njihovim očekivanjima s kvalitetom svojih marki. Najteži zadatak bio je maksimizirati uredski prostor smještajući ogromne grede preko stropa ... napokon je napravljen dvokatni prostor za stvaranje korisne površine od 1600 do 3000 četvornih metara uz razmatranje stana.

Naziv projekta : PACO Operation Hub, Ime dizajnera : Philip Tse, Ime klijenta : PACO Communications.

PACO Operation Hub Rad Kao Kod Kuće

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.