Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip: skrivanje pune stolice u ladici, a stolica se ne primjećuje i koja se smatra glavnim namještajem. Većina će pomisliti da su stolice još nekoliko ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija u velikoj mjeri dolazila je od posjeta Pittamigliovoj kasta i svih njegovih simboličkih, skrivenih poruka, kao i skrivenih i neočekivanih vrata ili punih soba.

Naziv projekta : Ludovico Office, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Ludovico Office Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.