Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Košulje

EcoPack

Ambalaža Košulje Ova se ambalaža košulje izdvaja od uobičajenog pakiranja tako što se ne koristi ništa plastično. Koristeći postojeći tok otpada i postupak proizvodnje, ovaj je proizvod ne samo vrlo jednostavan za proizvodnju, već je i vrlo jednostavan za odlaganje, od čega se primarni materijal kompostira u ništa. Proizvod se može prvo pritisnuti, a zatim identificirati s markiranjem tvrtke kroz rezanje i tiskanje kako bi se stvorio jedinstveni strukturni proizvod koji izgleda i izgleda vrlo različito i zanimljivo. Estetika i korisničko sučelje uzimali su se u jednakoj mjeri kao održivost proizvoda.

Naziv projekta : EcoPack, Ime dizajnera : Liam Alexander Ward, Ime klijenta : Quantum Clothing.

EcoPack Ambalaža Košulje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.