Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sjedište

Weaving Space

Sjedište U ovom projektu, rabljena tvornička zgrada pretvorena je u višenamjenski prostor koji uključuje izlog, modnu pistu i dizajnerski ured. Inspiriran "tkanjem tkanina", aluminijski profil ekstrudiran kao osnovna komponenta zidova. Različite gustoće ekstruzija definiraju različite funkcije prostora. Zid fasade izgleda kao velika kasa iz koje bi se mogle zabraniti sve neovlaštene osobe. Unutar zgrade koriste se istiskivanja niže gustoće kako bi svi prostori postali prozirni kako bi se potaknula komunikacija između davatelja franšiza i dizajnera.

Naziv projekta : Weaving Space, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : PMTD Ltd..

Weaving Space Sjedište

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.