Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih hlača. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, ona se može prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što kombinira kišni kaput i kišobran u jednom stavku. S kišobranom kabanicom ruke su slobodne. Također, može biti savršen za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga, u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Naziv projekta : UMBRELLA COAT, Ime dizajnera : Athanasia Leivaditou, Ime klijenta : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Kabanica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.