Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Naušnice

GEMEL

Naušnice Cilj mi je bio stvoriti drago kamenje koristeći prešanje kao moju metodu izrade i upotrijebiti proizvod u svojim povijesno navedenim dizajnom nakita. Rezultat je lagana replika dragog kamenja 'Gemel'. 'Gemel' se može proizvesti u velikom broju živopisnih boja, uzoraka i veličina. 'Gemel' je lagan, zbog čega se veliki kamen 'Gemel' može nositi kao naušnice, koje su udobne za korisnika. Upotreba 'Gemela' pruža mi priliku da se širok raspon oblika i boja uklopi u moj nakit.

Naziv projekta : GEMEL, Ime dizajnera : Katherine Alexandra Brunacci, Ime klijenta : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Naušnice

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.